Sprøjtemaling af møbler

Når du bestiller sprøjtemaling af dine møbler hos mig, behøver du ikke gøre andet end at kontakte mig, så finder vi sammen den bedste løsning. Hvis du ikke føler dig helt fortrolig med at afmontere eller montere dine møbler, kan jeg også hjælpe med dette.
Jeg kan male dine møbler i et bredt udvalg af farver, som er tilgængelige indenfor NCS og RAL farveskalaerne. Hvis du ønsker en specifik farve, som jeg ikke har på lager, kan jeg måle den ønskede farve og skaffe den til dig. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt jeg kan sprøjtemale dine møbler i den korrekte farve. Hvis du drømmer om at forvandle dit møbel til noget nyt og friskt, men ikke ønsker at investere i et helt nyt møbel, er sprøjtemaling et godt og billigt alternativ for dig.

FØR
EFTER
Previous slide
Next slide

EKSPERT I SPRØJTELARKERING

Mit navn er Tom Vendelbo og jeg kan hjælpe med dit næste projekt. 
Jeg har arbejdet med lakering og overfladebehandling i over 35 år og har efterhånden malet lidt af hvert. 

Når jeg modtager dine møbler, går jeg igennem dem og finder de fejl der måtte være, og retter dem.

Møblerne bliver slebet og sprøjtemalet med en slibe grunder.

efter tørring bliver møblerne slebet igen, og er klar til den valgte farve.

Jeg kvalitetstjekker selvfølgelig møblerne inden de afhentes for alt fra ridser til luftbobler, og skulle der være skønhedsfejl bliver det rettet! 
Jeg bestræber mig selvfølgelig på at levere det bedst mulige resultat hver gang. 

SÅDAN SPRØJTEMALER JEG DINE MØBLER

Når jeg modtager dine møbler til sprøjtemaling, gennemgår jeg dem grundigt for eventuelle fejl og mangler. Dette kan inkludere ridser, hak, trykmærker eller afskalninger, som kan være til gene for dig. For at give dine møbler et nyt liv udbedrer jeg disse fejl og sliber dem ned.

Efter jeg har fundet og udbedret eventuelle fejl, sliber jeg dine møbler ned og påfører en grunder for at skabe en ensartet overflade, som er klar til at blive malet. Grunderen fylder eventuelle småridser og skaber en jævn overflade, som gør det nemt at påføre den ønskede farve.

Efter grunderen har tørret, sliber jeg dine møbler igen, og de er nu klar til at blive malet i den valgte farve. Jeg kvalitetstjekker dine møbler efter sprøjtemalingen for eventuelle skønhedsfejl, såsom ridser eller luftbobler, og retter op på dem, hvis nødvendigt.

Jeg gør altid mit bedste for at levere det bedst mulige resultat hver gang og sikrer mig, at du bliver tilfreds med dine sprøjtemalede møbler.