sprøjtemaling af køkkenlåger

Når du bestiller sprøjtelakering af køkkenlåger ved mig skal du ikke gøre andet end at ringe til mig og så finder vi en løsning sammen. Er du ikke den mest handy eller har udfordringer med at afmontere/montere kan dette også arrangeres. 
Jeg kan male i alle tænkelige farver indenfor NCS og RAL, men skulle du have en farve jeg ikke nødvendigvis ligger inde med kan jeg måle din ønskede farve, og få den hjem. Du skal derfor ikke bekymre dig for om jeg kan sprøjtemale dine køkkenlåger i den korrekte farve. 
Går du med drømmen om et nyt køkken, men ikke nødvendigvis er klar til den helt dyre løsning, er sprøjtemaling et billigt og godt alternativ.  

FØR
EFTER
Previous slide
Next slide

Hvad koster det at få sprøjtelakeret dine køkkenlåger?

Det afhænger selvfølgelig meget af størrelser, nuværende overflade og omfang af opgaven. Jeg bestræber mig dog på at være så gennemsigtig som mulig, så derfor har jeg valgt, at lave en pris på sprøjtemaling af køkkenlåger der starter ved kun 300 kr. stykket. 
Inden du selv begynder at regne dig frem til en pris, vil jeg dog opfordre dig til at kontakte mig, så vi kan finde ud af hvilken type overflade du har brug for til dit næste projekt! 

Ekspert i sprøjtelarkering

Mit navn er Tom Vendelbo og jeg kan hjælpe med dit næste køkkenprojekt. 
Jeg har arbejdet med lakering og overfladebehandling i over 35 år og har efterhånden malet lidt af hvert. 

Når jeg modtager dine Køkkenlåger, går jeg igennem dem og finder de fejl der måtte være, og retter dem.

lågerne bliver slebet og sprøjtemalet med en slibe grunder.

efter tørring bliver Køkkenlågerne slebet igen, og er klar til den valgte farve.

Jeg kvalitetstjekker selvfølgelig lågerne inden de afhentes for alt fra ridser til luftbobler, og skulle der være skønhedsfejl bliver det rettet! 
Jeg bestræber mig selvfølgelig på at levere det bedst mulige resultat hver gang. 

Sådan sprøjtemaler jeg dine køkkenlåger

Når jeg modtager dine Køkkenlåger, går jeg igennem dem, og finder de fejl der måtte være. Der kan være tale om ridser, brandmærker, trykmærker og afskalninger, som du efterhånden er ved at være træt af at se på. For at give dine køkkenlåger nyt liv skal disse fejl udbedres og slibes ned.  

Når fejlene er fundet og jeg ved hvilke behov du har,  sliber jeg køkkenlågerne ned og sprøjtemaler en grunder på. Det gør jeg for at fylde eventuelle småridser ud så der bliver en ensartet overflade der er til at male på. 

Efter tørring bliver Køkkenlågerne slebet igen, og er herefter klar til påføring af den valgte farve. 

Jeg kvalitetstjekker selvfølgelig lågerne inden de afhentes for alt fra ridser til luftbobler, og skulle der være skønhedsfejl bliver det rettet! 
Jeg bestræber mig selvfølgelig på at levere det bedst mulige resultat hver gang. 

Spar penge på dit nye køkken

Er du træt af at se på dit gamle slidte køkken med kaffepletter, skrammer og huller, men synes det er en anelse dyrt at investere i et helt nyt køkken? Så skulle du overveje at få sprøjtemalet dine låger og fronter i en ny farve der ændrer udtrykket på både køkkenet og rummet. 
Det kan sagtens være at dit køkken faktisk ikke fejler noget, men blot trænger til en restaurering.