Sprøjtemaling af døre

Er dine døre præget af ridser, hak, trykmærker eller andre skader? Med sprøjtemaling kan dine døre få nyt liv, og du kan spare penge i forhold til at udskifte dem.
Når du bestiller sprøjtemaling af dine døre hos mig, starter jeg med at undersøge dem grundigt for eventuelle fejl og mangler. Dette inkluderer at finde ridser og hak, som jeg udbedrer og sliber ned, så overfladen er klar til at blive malet.
Herefter påfører jeg en grunder, som sikrer en ensartet overflade, der er klar til den ønskede farve. Efter grunderen er tørret, sliber jeg dørene ned igen, inden jeg påfører den valgte farve.
Jeg kan sprøjtemale dørene i alle tænkelige farver inden for NCS og RAL farvepaletten. Skulle du have en specifik farve i tankerne, som ikke findes i farvepaletten, kan jeg måle farven og skaffe den hjem.
Når jeg afleverer dine sprøjtemalede døre, sørger jeg for at kvalitetstjekke dem for skønhedsfejl såsom ridser og luftbobler, og retter dem op, hvis nødvendigt.
Med sprøjtemaling af dine døre kan du forvandle dem og give dem nyt liv. Kontakt mig i dag, og lad mig hjælpe dig med at forvandle dine døre.

EKSPERT I SPRØJTELARKERING

Mit navn er Tom Vendelbo og jeg kan hjælpe med dit næste køkkenprojekt. 
Jeg har arbejdet med lakering og overfladebehandling i over 35 år og har efterhånden malet lidt af hvert. 

Når jeg modtager dine Køkkenlåger, går jeg igennem dem og finder de fejl der måtte være, og retter dem.

lågerne bliver slebet og sprøjtemalet med en slibe grunder.

efter tørring bliver Køkkenlågerne slebet igen, og er klar til den valgte farve.

Jeg kvalitetstjekker selvfølgelig lågerne inden de afhentes for alt fra ridser til luftbobler, og skulle der være skønhedsfejl bliver det rettet! 
Jeg bestræber mig selvfølgelig på at levere det bedst mulige resultat hver gang.